Misiuni externe

Al 20-lea summit al Presedintilor PPE
Al 20-lea summit al președinților PPE
Cum arată Guvernul pe care şi l-ar face românii Citeste mai mult: adev.ro/n2p3du

Stolo, finanţistul preferat. O altă întrebare a vizat domeniul economiei sau finanţelor publice. 42,4% din români apreciază că Theodor Stolojan ar fi potrivit pentru o funcţie ministerială cu acest profil (49,3% îl consideră nepotrivit). Mihai Tănăsescu ar fi potrivit în acelaşi context în opinia a 27,3% din respondenţi...

Întâlnire cu delegația Uniunii Consiliilor Raionale din Republica Moldova

 

Întâlnire în Parlamentul European cu delegația Uniunii Consiliilor Raionale din Republica Moldova din care au făcut parte Președinți de raioane, Vicepreședinți, Consilieri raionali, Deputați în Parlamentul Republicii Moldova, Șefi  de Direcții investiții/ Integrare Europeană, agenți economici.

A fost o...

Delegatie la Vilnius cu Comisia de Buget din Parlamentul European

Participarea în cadrul unei delegații a Comisiei pentru buget din Parlamentul European, la Vilnius, întâlnirile cu Președinta Lituaniei, ministrul afacerilor externe si ministerul finanțelor din Lituania.

mai mult...

A 40-a întâlnire a Delegației pentru relațiile cu Elveţia, Norvegia, Comisia Parlamentară Mixtă UE-Islanda şi Comisia Parlamentară Mixtă a Spaţiului Economic European (SEE) (DEEA)

29 -30 Mai

 

Subiecte de discuţie:  Viitorul SEE şi UE în relaţiile cu ţǎrile mici

 

La dezbatere au  participat Ambasadorul Principatului...

Galerie foto

  • Theodor Stolojan
  • Theodor Stolojan
  • Theodor Stolojan
  • Theodor Stolojan

Arhiva

Calendar Parlamentar